RreshenNamefabrikant van een droge transformator 1000Kenmerken van het productieproces:

  • vrijgavetijd:2022-11-02 13:19:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:441
  • Korte omschrijving:

    RreshenName,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais n

Artikel inhoud

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd,RreshenNameInleiding tot met olie ondergedompelde transformator, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

RreshenNameDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Villa BisonoNameHoeveel kost de transformator?

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


RreshenNamefabrikant van een droge transformator 1000Kenmerken van het productieproces:



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

KortingDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,RreshenNameModelbouw van droge transformatoren, en dan trekken we het oliemonster.

Dry type transformator bedrijf

Look van olie van gietijzeren delen


RreshenNamefabrikant van een droge transformator 1000Kenmerken van het productieproces:



Productieproces en stappen van droge transformator

Afdeling KwaliteitDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding,RreshenNameDistributiegelijkrichter transformator, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

RreshenNameElektrische transformator-installatie

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

RreshenNameOverige productinformatie
  • Mingshanstar nameHydraulische elektrische vaste instapbrugAlgemene inspectiemethoden:

    Mingshanstar nameHydraulische elektrische vaste instapbrugAlgemene inspectiemethoden:

  • Brindisi.Dubbele kolom aluminiumlegering hefplatformAnalyse van mechanische prestatie-index

    Brindisi.Dubbele kolom aluminiumlegering hefplatformAnalyse van mechanische prestatie-index

  • Handan CityHoofdhefplatform van de faseMarktprijsopgave

    Handan CityHoofdhefplatform van de faseMarktprijsopgave

  • Cork.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformVoorbereiding voor motivatie

    Cork.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformVoorbereiding voor motivatie

  • Shi Qieqing.Hydraulische post voor hefplatformVoordelen die u niet mag missen

    Shi Qieqing.Hydraulische post voor hefplatformVoordelen die u niet mag missen

  • MesworthHuishoudelijke liftEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

    MesworthHuishoudelijke liftEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

  • MesworthHydraulisch hefplatformHet toepassingsgebied en de problemen bij het gebruik:

    MesworthHydraulisch hefplatformHet toepassingsgebied en de problemen bij het gebruik:

  • Mesworth20 meter hydraulische liftSnel in industrieel gebruik

    Mesworth20 meter hydraulische liftSnel in industrieel gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!